SKIREIS

Je houdt van sneeuw, actie, ontspanning, fun en bent niet bang om een tuimeling te maken? Dan is de skireis voor jou de ideale reis!

Voor de leerlingen van het tweede en derde jaar is er immers de mogelijkheid om op skireis te gaan. In de eerste week van de paasvakantie leren de leerlingen onder deskundige leiding van de Axion skimonitoren skiën of snowboarden. Hiervoor trekken ze naar het prachtige skigebied Marrileva in Italië. Na een weekje vallen en weer opstaan kunnen de leerlingen zich vlot behelpen op de skipiste. Ook voor de gevorderden zijn er uitdagende dagtochten voorzien. Na het skiën kunnen ze zich ’s avonds nog amuseren in het hotel. De begeleidende leerkrachten zorgen dan voor een amusant avondprogramma (quiz, casino, cluedo, fuif …).

Kortom, een unieke gelegenheid om met je vriend(inn)en te genieten van een actieve skireis in een prachtig omgeving. Bovendien is er de mogelijkheid om de kosten te spreiden over meerdere jaren door de spaarformule. Een reis waar leerlingen jaren later nog steeds over praten!

Contactgegevens

Collegelaan 24, 3990 Peer
011 38 38 00
(8.15 uur tot 16.00 uur)
info@agnetencollege.be

Directeur: Pieter Kenis
Adjunct-directeur: Natasja Van Eygen