De zesdejaars Humane wetenschappen van onze school organiseerden op vrijdagavond 24 november een wandeling ten voordele van de kinder- en jongerentelefoon Awel. Onze school neemt namelijk dit jaar weer deel aan de Warmste Week van Studio Brussel en heeft een waaier aan activiteiten bedacht om geld in het laatje te krijgen voor deze organisatie, waaronder dit sportief evenement.

Een 160-tal wandelaars kwam opdagen. De tocht van acht kilometer begon aan de Breugelhoeve in Grote-Brogel. Voor de kinderen was er ook een speurtocht van vier kilometer.

Het parcours liep langs de boerderij van Dominique Smeets, waar elke deelnemer in de koestal een kopje warme chocomelk kon nuttigen. In een andere stopplaats werden er wafels en allerlei andere koekjes uitgedeeld. Onderweg werd er ook nog uitleg gegeven over de organisatie Awel, die kinderen en jongeren met problemen gratis en anoniem een luisterend oor biedt. Na de wandeling kon iedereen nog nagenieten van de heerlijke soep.

Het hele gebeuren bracht meer dan € 900 op. Proficiat aan de organiserende leerlingen en leerkrachten! En bedankt aan alle (groot)ouders die hielpen.