Onze zwemmers behaalden mooie resultaten op het Vlaams kampioenschap zwemmen in Brugge. Een zilveren medaille ging mee naar huis!

Onze school neemt deel aan tal van SVS-activiteiten en op 28 februari 2018 was het de beurt aan de zwemmers. Op het provinciaal kampioenschap  in januari in Hasselt kwalificeerden maar liefst 4 leerlingen van onze school zich voor het Vlaams kampioenschap dat traditioneel doorgaat in het mooie 50-meter bad in Brugge.

Indra Gielen (6.5LW), Yordi Gielen (3.5 LAT) en Sien Janssen (2A3) vertegenwoordigden onze school. Helaas moest Jonas Tielens (1A3) op het laatste moment verstek geven door een acute buikgriep.

We moesten al vroeg paraat  zijn om onze tocht naar Brugge aan te vatten. Na een blitzbezoek aan de stad Brugge en het nuttigen van een “sport” maaltijd waren onze atleten helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven. Sien Janssen (2A3) behaalde een 5de plaats, Yordi Gielen (3.5 LAT) werd 10de in zijn reeks. Indra Gielen (6.5 LW) behaalde een zilveren medaille. Een heel mooie prestatie.

Na een lange maar leuke dag werd er nog even halt gehouden bij de grote “M” om wat krachten op te doen. En dat had gesmaakt!